Presentatie

Een belangrijke dag voor u (en uw team) welke vlekkeloos moet verlopen. Dan gaat u samen met V.O.L. voor het beste! V.O.L. zoekt samen met u naar de meest geschikte locatie voor uw presentatie en zorgt er voor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Bij Verzorgd Op Locatie bent u aan het juiste adres om uzelf volledig te concentreren op uw presentatie en V.O.L. doet de rest! Van het inhuren van een geluidsinstallatie en beamer tot het organiseren van de parking en garderobe van uw gasten.

(Bedrijfs) opening

Samen met uw geliefde betrekt u een nieuwe woning of heeft u de realisatie van uw nieuwe bedrijfspand als reden voor een feest? V.O.L. is uw partner voor een geslaagde receptie of feest. Medewerkers voor de bediening, catering van hapjes en drankjes, speeltoestellen voor de kinderen en voor u een V.O.L.-ledig onbezorgde dag! Samenwerking met Verzorgd Op Locatie laat u ook genieten van uw (bedrijfs)opening.

Jubilea en bijzondere gelegenheden

Huwelijk – Dienstverband

Of het nu een groot feest voor al uw medewerkers en familie betreft of een iets in besloten kring, V.O.L denkt van A tot Z met u mee voor de organisatie van uw bijzondere aangelegenheid. Mogelijk op uw locatie, maar ook op één van de bijzondere plekken van V.O.L. is het mogelijk om van uw gelegenheid een onvergetelijke ervaring te maken!
Copyright ©2016 Verzorg op locatie, All Rights Reserved.