Feest

Uitnodigingen, inkoop, materialen, personeel, muziek en versnaperingen…

Er komt veel op u af als u een feest gaat organiseren. U heeft een beeld van datgene wat u voor ogen heeft, maar ziet u niet iets over het hoofd? Vertrouwt u er op dat de zon gaat schijnen in de zomer of is het op het allerlaatste moment in allerijl nodig om een tent in te huren?

Deze zorgen neemt V.O.L. graag van u over. Het team van V.O.L. gaat samen met u en een checklist aan de slag om van uw feest er één te maken waar uw gasten nog jaren over napraten. Niet alleen de organisatie van drankjes en hapjes behoren tot de kerntaken van Verzorgd Op Locatie, maar samen met de partners kan Verzorgd Op Locatie, indien gewenst, uw gehele feest organiseren.

Tenten, aankleding, drankjes, personeel, muziek, eten en opruimen zijn voor V.O.L. waardevolle begrippen om van uw feest een TOP-feest te maken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte na een eerste overleg? U kunt contact opnemen met het team van V.O.L. middels: info@verzorgdoplocatie.nl

Jubilea en bijzondere gelegenheden

Huwelijk – Dienstverband

Of het nu een groot feest voor al uw medewerkers en familie betreft of een iets in besloten kring, V.O.L denkt van A tot Z met u mee voor de organisatie van uw bijzondere aangelegenheid. Mogelijk op uw locatie, maar ook op één van de bijzondere plekken van V.O.L. is het mogelijk om van uw gelegenheid een onvergetelijke ervaring te maken!

Borrelen

Kerst – Nieuwjaar – Vakantie – Kraamfeest – Vrijdagmiddag

Er is altijd wel een reden voor een borrel! Samen met V.O.L. slaat u nooit de plank mis. Compleet verzorgd of enkel de hulp van de medewerkers of de hapjes van V.O.L. Met Verzorgd Op Locatie kunt u altijd de juiste weg vinden. Op www.verzorgdoplocatie.nl ziet u de meest actuele arrangementen en mogelijkheden.
Copyright ©2016 Verzorg op locatie, All Rights Reserved.